Vzw

Wat doet de vzw?

Rechtspersoonlijkheid: de vzw is de rechtspersoonlijkheid van onze groep, en staat op die manier in voor een aantal zaken, onder andere voor het huren van onze lokalen van de gemeente.

Beheer lokalen: de vzw staat in voor het beheer en het groot onderhoud van de lokalen. Zo zorgden ze tijdens de afgelopen jaren onder andere voor een nieuw dak, nieuwe dakramen, de inbraakvrije beroostering van ramen en deuren op de gelijkvloers, de noodglijbaan in de hangar, een mobiele tussenwand, een nieuwe keuken en ga zo maar door.

Financiën: de vzw zorgt voor het beheer van een deel van de financiën, en zorgen ook voor een jaarlijkse financiële injectie door het organiseren van een aantal activiteiten, die hieronder weergegeven worden.

Groepsfeest: de vzw neemt de organisatie van ons jaarlijkse groepsfeest op zich, dat steeds in de tweede helft van oktober plaatsvindt. Op dit evenement komen ongeveer 400 ouders, vrienden en sympathisanten meegenieten van de gezellige sfeer, de legendarische inkleding en natuurlijk ook het lekkere eten. Aansluitend…

Jenevercafé: op dezelfde avond vindt ook ons jenevercafé plaats, dat ook nog een bijkomende doelgroep aanspreekt, en natuurlijk tot de vroege uurtjes duurt.

VZW: Diederik, Lotte, David en Julie