Nieuwe leiding

Ben jij geïnteresseerd om leiding te geven en heb je een hart voor kinderen en jongeren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn opzoek naar enthousiaste jongeren om onze leidingsploeg te komen versterken en de kinderen de tijd van hun leven te geven! Je kan leiding komen geven vanaf het jaar dat je 17 wordt.
Aarzel niet om ons te contacteren via groepsleiding@47aka.be

De jeugdbeweging die elders bij u in de straat activiteit heeft, staat nooit voor problemen om nieuwe leiding te vinden. Immers doorlopen alle leden de verschillende fasen in de groep, en blijven er voldoende over om leiding te geven over de jongere generatie. In onze groep is het zo dat het grootste deel van de leden een handicap heeft, en dus niet in leiding komt. Er zijn leden zonder handicap die onze leidingsploeg komen versterken, maar zij zijn naar onze zin nog met te weinig. Daarnaast zijn er leden met een handicap die dankzij het Klimop-project (waarover meer onder het punt ‘Klimop’) in hulpleiding kunnen komen.

Voor de start van ieder nieuw scoutsjaar zoeken wij nog leiding om onze leidingsploeg te komen versterken. Hiervoor stellen we geen al te hoge eisen: als je enthousiast bent, gemotiveerd, en zin hebt om erin te vliegen, zullen wij je met open armen ontvangen!